Tyhjä
.
Kauneutta Nellin Silmin

Kauneutta Nellin Silmin

Kirjoittanut: text_none_author Julkaistu: Luontipvm: 2016-01-05 Osumat: 1489 Kommentit: 1

Greencos haki kosmetologipäivillä yritykselle bloggaajaa kirjoittamaan tuotearviointeja, kertomaan uusista tuotteista, koulutuksista ja tapahtumista. Itse olin töissä kosmetologipäivillä, enkä kerennyt kiertämään messuja, joten myös hakuilmoitus meni multa ohi. Onneksi mun opettaja vinkkas tästä loistavasta tilaisuudesta ja päätin kirjoittaa samana päivänä hakemuksen. Tässä sitä nyt ollaan rustaamassa ensimmäistä kirjoitusta Greencosille!

Eli siis moi, mä oon Nelli. Opiskelen kosmetologiksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistossa. Valmistun 2016 joulukuussa, eli viimeinen vuosi starttailee! Olen 21-vuotias Hyvinkäältä kotoisin, ja täällä edelleen asuva. Opiskelun ohella työskentelen vaatekaupassa, leikin ja lenkkeilen mun koiran kanssa sekä vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Mulle kauneus, muoti, sisustus ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Haaveena on pitkään ollut oman blogin kirjottaminen kyseisistä asioista, ja nyt pääsen toteuttamaan sitä. Sen lisäksi että kirjoittelen Greencosille, suunnitelmissa on pistää oma blogi ystävän kanssa pystyyn vuoden alusta, josta voi sitten myös lukea näitä postauksia.

Kiitos jo etukäteen, että luet ja toivottavasti tykkäät teksteistä sekä saat niistä jotain irti. Kirjotan aina rehellisesti oman mielipiteeni ja kokemukset tuotteista sekä muista aiheista. Luen mielelläni teidän mielipiteitä ja vastailen kysymyksiin, jos jotain jäi tekstistä epäselväksi.
 
- Nelli
Tags: Ammattikosmetiikka kosmetiikka kauneus kauneusblogi kosmetiikkablogi kauneusbloggaaja

Comments

Created By2016-01-12 16:05:46 Posted By:Harri Lehtonen Comment Link

Kiva kiva.. uusi energia on aina hyväksi. Tervetuloa porukkaan..

Jätä kommentti